Toimintasuunnitelma

Vuosi 2019 on yhdistyksemme 64. toimintavuosi. Seuran toimintaa pyritään jatkamaan samankaltaisena kuin aiempina vuosina. Seuran oma varainhankinta kuten julkaisujen myynti ja valokuvakokoelmien käyttökorvaukset ovat tulonlähteitä avustusten ohella. Seuran valokuvakokoelmien digitointi edesauttaa kokoelmien hyödyntämistä ja digitointityön jatkaminen nähdään tärkeänä. Yhteistyötä alueen muiden kotiseutuyhdistysten kanssa jatkemaan mm. yhteisen kotiseutuaiheisen valokuvanäyttelyn muodossa.

Nakolinna on palvellut yhdistyksen toimitilana vuodesta 1995. Nakolinnassa on järjestetty kesäisin valokuvatunnistusta ja avoimia ovia ja samoin tulevaisuudessa näitä toimintoja halutaan ylläpitää.

Nakolinna

Vuoden 2019 toimintasuunnitelma:

– avoimet ovet Nakolinnassa
– valokuvanäyttelyn järjestäminen ja valokuvakalenterin 2020 valmistaminen
– kotiseutuviirin ym. materiaalin myynti
– Hakastarolaisen julkaiseminen taloudellisen tilanteen mukaan
– jatketaan yhteistoimintaa muiden kotiseutuyhdistysten kanssa
– valokuvakokoelmien digitointia jatketaan talouden puitteissa
– osallistuminen markkinoille ja toritapahtumiin
– kulttuuriretki museoon tai teatteriin
– Vihtatalkoot
– Hakastaron koulu yhdistyksen kummikoulu

Vihtatalkoot pidetään 4.7.2019 Nakolinnassa klo 17 alkaen. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, pientä tarjottavaa, arvontaa.