Ajankohtaista

Salo-Uskelan Seura otti vastaan kesällä 2018 Salon paikallistelevision ja paikallisradion vanhat nauhat, joiden digitointi on työn alla. Aineisto sisältää hienoja muistoja parin-kolmenkymmenen vuoden takaa seudun tapahtumista, arjesta ja juhlasta.

Yhdistys on valmistanut Salo-kuvakalenterin 2020. Kalenteri on myynnissä Salon taidemuseossa sekä Suomalaisessa kirjakaupassa.

Salo-Uskelan Seura huolehti Meritalon museon avoinna pidosta kesällä 2019 kaupungin kanssa tehdyn palvelusopimuksen puitteissa.

Salo-Uskelan Seura tekee yhteistyötä vuonna 2019 Salon Seudun Sanomien kanssa lehden julkaistessa viikottain yhden tunnistettavan valokuvan yhdistyksen arkistosta. Kuvat ovat sellaisia, joihin ei ole tietoja yhdistyksen arkistossa.