Ajankohtaista

Vuoden 2022 kotiseutukalenteri on postitettu jäsenille ja sitä on myynnissä Salon taidemuseo Veturitallissa sekä Suomalaisessa Kirjakaupassa kauppakeskus Plazassa.

Perinteiset vihtatalkoot pidettiin Eino Leinon päivänä tiistaina 6.7. 2021 Nakolinnan pihalla. Ohjelmassa oli vihtojen valmistuksen ohessa arvontaa, kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa.

Salo-Uskelan Seura jatkaa vuonna 2021 vanhoihin valokuviin liittyvää yhteistyötä Salon Seudun Sanomien kanssa. Lehti julkaisee seuran arkistosta valokuvia, joihin kaivataan lisää tietoja.

Kesätyön hakuaika päättyi 18.4. ja saimme 23 upeaa hakemusta. Kesätyöntekijän valinta on suoritettu ja kiitämme kaikkia hakijoita.

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin maanantaina 8.3. Etäosallistumismahdollisuus järjestettiin Teams-yhteydellä.

Hakastarolainen 2021 on postitettu jäsenille. Lehteä on myynnissä Salon taidemuseo Veturitallin museokaupassa.

Salo-Uskelan Seura otti vastaan kesällä 2018 Salon paikallistelevision ja paikallisradion vanhat nauhat, joiden digitointi on työn alla. Aineisto sisältää hienoja muistoja parinkymmenen vuoden takaa seudun tapahtumista, arjesta ja juhlasta. Salon paikalliskanavan toiminta päättyi 2005. Nauhoja on saatu digitoiduksi jo runsaat 1900.