Ajankohtaista

Salo-Uskelan Seura otti vastaan kesällä 2018 Salon paikallistelevision ja paikallisradion vanhat nauhat, joiden digitointi on työn alla. Aineisto sisältää hienoja muistoja parinkymmenen vuoden takaa seudun tapahtumista, arjesta ja juhlasta.

Yhdistys on valmistanut Salo-kuvakalenterin 2020. Kalenteri on myynnissä Meritalon museossa kesällä 2019 (25.8. asti), syksymmällä myös taidemuseo Veturitallin museokaupassa.

Salo-Uskelan Seura huolehtii Meritalon museon avoinna pidosta kesällä 2019 kaupungin kanssa tehdyn palvelusopimuksen puitteissa.

Salo-Uskelan Seura tekee yhteistyötä vuonna 2019 Salon Seudun Sanomien kanssa lehden julkaistessa viikottain yhden tunnistettavan valokuvan yhdistyksen arkistosta. Kuvat ovat sellaisia, joihin ei ole tietoja yhdistyksen arkistossa.