Salo-Uskelan Seura ry

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

Tuleva vuosi on yhdistyksemme 62. toimintavuosi.

Seuran toimintaa pyritään jatkamaan samankaltaisena kuin aiempinakin vuosina. Seuran oma varainhankinta kuten julkaisujen myynti ja valokuvakokoelmien käyttökorvaukset ovat tulonlähteitä avustusten ohella. Seuran valokuvakokoelmien digitointi edesauttaa kokoelmien hyödyntämistä ja digitointityön jatkaminen nähdään tärkeänä. Digitointia pyritään jatkamaan sen mukaan miten kesätyöntekijöiden palkkaukseen on varoja.

Yhteistyötä alueen muiden kotiseutuyhdistysten kanssa jatkemaan mm. yhteisen kotiseutuaiheisen valokuvanäyttelyn muodossa. Nakolinna on palvellut yhdistyksen toimitilana vuodesta 1995. Nakolinnassa on järjestetty kesäisin valokuvatunnistusta ja avoimia ovia ja samoin tulevaisuudessa näitä toimintoja halutaan ylläpitää.

Vuoden 2017 toimintasuunnitelma:

- avoimet ovet ja valokuvanäyttely
- kotiseutuviirin ym. materiaalin myynti
- Hakastarolaisen julkaiseminen taloudellisen tilanteen mukaan
- jatketaan yhteistoimintaa muiden kotiseutuyhdistysten kanssa
- valokuvakokoelmien digitointia jatketaan talouden puitteissa
- osallistuminen markkinoille ja toritapahtumiin
- kulttuuriretki museoon tai teatteriin
- Vihtatalkoot
- Hakastaron koulu yhdistyksen kummikoulu