Retki

30.3. Mahdollisuus lähteä kulttuuriretkelle Helsinkiin
Suomusjärvi-Seura ry järjestää maksuttoman linja-autokuljetuksen Helsinkiin lauantaina 30.3.2019. Päivän aikana voi vierailla omakustanteisesti museoissa. Aloitamme museokierroksen ensin Kansallismuseon opastetulla kierroksella (omakustanteinen). Sen jälkeen oman valinnan mukaan esim. Amos Rex, Helsingin kaupunginmuseo, Ateneum, Kiasma, Designmuseo ym.

Lähtö Salon torilta klo 9.30. Suomusjärvi/Kitula klo 10.
Helsingistä lähdemme kohti kotia noin klo 16-17.
Sitovat ilmoittautumiset ma 25.3. mennessä ja lisätiedot Juha MIelikäinen 044 7381400, jmielikainen@ebaana.net

La 13.7. on mahdollisuus osallistua Salon Keliakiayhdistyksen retkelle: TV:ssä Ville Haapasalon ohjelmassa esiteltiin Dragsfjärdissä, Björkbodan kylässä sijaitseva ainutlaatuinen 40 hengen savusauna, jossa sisällä on puroallas. Keliakiayhdistys järjestää retken Storfinnhova Gårdiin. Retki sisältää saunomisen metsäkylän savusaunassa ja illallisen metsäkylässä. Metsä Buffa sisältää runsaan alkupöydän, Storfinnhovan ”rosvopaistia”, paahdettuja hunajajuureksia ja uuniperunaa täytteellä, aiolia ja jälkiruokana pannacottan tai brownien sekä kahvin tai teen.

Hinta 65€, lapset alle 12 v. 30€. Hintaan sisältyy bussimatkat, saunominen savusaunassa ja ruokailu. Lähtö klo 12 Salon torilta. Ilmoittautumiset 10.5. mennessä Eevalle 0400 322 927. Maksu Salon seudun keliakiayhdistyksen tilille FI34 5410 0220 0724 28. Retken toteutuminen edellyttää 52 hlön osallistumista, varaa paikkasi jo nyt.